KOCAELİ / KANDIRA - Seyitaliler Atatürk Ortaokulu

Seyitaliler Atatürk Ortaokulu

Adres
Seyitaliler Köyü.KANDIRA/KOCAELİ İlçe merkezine 16 km, İzmit e 40 km uzaklıktadır
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesine faydalı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
İlçe Geneli Düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konulu Şiir Yarışmasında Okulumuz 5/A Sınıfı Öğrencisi Ensar ALTINTAŞ 3.Oldu. Kandıra Okullar Arası Masa Tenisi Müsabakalarında Kızlarda İlçe 2.si, Erkeklerde İlçe 4.sü olduk.
Kandıra´ya öğretmenler servisle gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Köyde öğretmenlerin kalabileceği lojman yoktur. Öğretmenlerin büyük kısmı Kandıra merkezde kalmaktadır.
Kandıra´ya 16 km uzaklıktadır. İzmit´e 40 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Avrupa birliği çalışmaları, Erasmus plus ve eTwinning projeleri uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri