KOCAELİ / KANDIRA - Seyitaliler Atatürk Ortaokulu

Ock

Okulumuzda bu ay Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Sözlük Özgürlüktür” sloganından yola çıkarak Dede Korkut Hikayelerini inceledik.

May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023-2024  eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Ock

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi Aldı.

Ara

Kandıra Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden okulumuza ziyaret gerçekleştirildi.

Ara

Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verildi.

Ara

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında okulumuz Müdür Yardımcıları Mehmet Alp ODABAŞI ve Murat Öztürk, İngilizce Öğretmeni İbrahim SARIKAYA ve Matematik Öğretmeni Aspurçe ODABAŞI İzlanda'nın Reykjavík şehrinde bulunan "Rimaskóli" okulunda, farklı sınıf yönetimi becerileri, eğitimde kullanılan dijital araçlar, web.2.0 araçlarının derslerde kullanımı, sınıf ve okul ortamının donanımsal özellikleri, proje tabanlı öğrenme, problem çözme ve sorgulamaya dayalı öğretim ve eğitimde iyi örnekleri sınıf ortamında izleme fırsatı bularak işbaşı öğrenme faaliyetini gerçekleştirdiler.

May

TRT Belgesel çekim ekibi okulumuzdaydı.

Nis

Covid - 19 koşulları nedeniyle gerçekleştiremediğimiz C4 İzlanda Hareketliliğimizi proje ortağı ülkeler (İzlanda, Romanya, Yunanistan, Portekiz ve İtalya) ile sanal ortamda gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Nis

19 - 24 Nisan Arası C4- İzlanda Hareketliliğimizi gerçekleştiriyoruz.