KOCAELİ / KANDIRA - Seyitaliler Atatürk Ortaokulu

Etiket Sonuçları: etwinning

May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023-2024  eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Ock

Güvenli İnternet Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı, Siber Zorbalık vb. İle İlgili Öğretmen, Öğrenci ve Veli Seminerleri Düzenledik...

OKULUMUZDA E-GÜVENLİK PANOSU OLUŞTURULDU

Ock

Okulumuzda e-güvenlik ekibi ve eTwinning School ekibi kuruldu ve toplantı yapılıp kararlar alındı.

Ock

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi Aldı.

May

19 - 24 Nisan Arası C4- İzlanda Hareketliliğimizi gerçekleştiriyoruz.

Mrt

ABC of Wonders projemizin personel toplantısı 25-27 Eylül 2019 tarihlerinde okulumuzda yapıldı.

Mrt

Avrupa Birliği Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2018 yılı Teklif Çağrısı Döneminde, Türkiye'den İlçemiz Seyitaliler Atatürk Ortaokulunun da ortak olarak yer aldığı, İzlanda, İtalya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya'dan birer ortak okulun bulunduğu "The ABC of Wonders - Knowing Our Heritage" isimli Erasmus+ KA229 projesinin üçüncü yurtdışı hareketliliği Portekiz'in Madeira adası Funchal şehrindeki Dr. Angelo Augusto Ortaokul ve Lisesi'nde 21-25 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Mrt

Avrupa Birliği Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2018 yılı Teklif Çağrısı Döneminde, Türkiye'den İlçemiz Seyitaliler Atatürk Ortaokulunun da ortak olarak yer aldığı, İzlanda, İtalya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya'dan birer ortak okulun bulunduğu "The ABC of Wonders - Knowing Our Heritage" isimli Erasmus+ KA229 projesinin ikinci yurtdışı hareketliliği Yunanistan'ın Atina şehrindeki Varvakeio Lisesi'nde 13-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.